• 01
  • 00
  • 04
  • 00
  • 03
  • b02
  • 06
  • IMG_6410-1
  • 02
  • 03
  • 04
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
Video
Trénujeme

Prachatice:

po 17:30 - 19:00
st  17:30 - 19:00

pá  17:00 - 19:00

Vimperk:

čt  17:00 - 18:30

Contact us for more information.


Podporují nás:











se spolupodílí na financování činnosti našeho oddílu.
Z finančních prostředků Jihočeského kraje je hrazeno startovné a cestovné na ME, MS, MČR, NP.


Facebook
REFERENCE:
Už dlouho nás něco tak obrovský nebavilo. Konečně máme něco, co můžeme dělat společně a hlavně v partě super lidí. Na každý trénink se neskutečně těšíme a ten pocit pak....k nezaplacení. Takže velké díky trenérům. Zuzka, Petr a Patrik

Krajský přebor Karlovarského kraje 2024

Dne 21.září 2024 se v Karlových Varech konal Krajský přebor Karlovarského kraje JKA 2024. I když probíhá intenzivní příprava našich nejlepších závodníků na Mistrovství světa JKA v Japonsku, rozhodli jsme se, že tito závodníci nebudou riskovat zranění  a svou účast pečlivě zváží.
Naopak jsme vyslali zcela nové závodníky – začátečníky, pro které to byl doslova „křest ohněm“. V kategorii minižáků nás reprezentovali Ondra Vácha a Adámek Vitkovič, v kategorii starší žákyně pak Lili Zemanová. Všichni se karate věnují teprve rok, a proto pro ně šlo především o sbírání zkušeností.
Celkově se závodů zúčastnilo osm našich závodníků. Jako koučové je doprovázeli Míra a Míša Hovorkovi. Naši závodníci se rozhodně neztratili – ukázali, co umí, a skvěle reprezentovali náš klub.

První krůčky našich nejmenších
Ondra a Adámek startovali v kategorii minižáků v disciplínách kata, kumite a kata nadějí. Pro oba to byl první vstup do „velkého“ závodního světa karate. Každý se se stresem vyrovnal po svém, což nám dává  příležitost pracovat na zlepšení a na tom, jak zvládat závodní nervozitu. Adámek svou dravostí postoupil do finálové čtyřky, na medaili to ale tentokrát nestačilo. Věříme, že příští rok se dostane na stupně vítězů, a s ním i Ondra.

Skvělá premiéra Lili Zemanové
Lili, pro kterou šlo o premiérové závody, mile překvapila. V kata nadějí zvítězila, v disciplíně kata starších žákyň obsadila druhé místo a v kumite po dlouhém  náročném finálovém zápase vybojovala zlatou medaili. Tento skvělý výkon na prvních závodech je obrovským úspěchem! Samozřejmě je stále co zlepšovat, ale Lili zaslouží velkou pochvalu.

Starší žáci a jejich úspěchy
V kategorii starších žáků nás reprezentovali Patrik Adam, Radek Jakubů a Lukáš Pixa. Lukáš startoval  pouze v kata, ale bohužel se přes veškerou snahu nedostal přes první kolo. Radek rovněž nepostoupil do finálové čtyřky, ale Patrik zazářil a po výborném výkonu si odnesl první místo. V kumite se více dařilo naopak Radkovi. který obsadil třetí místo.

Dorostenecké a juniorské kategorie
Po obědové pauze při na řadu dorostenecké a juniorské kategorie. V mladších dorostenkách nás reprezentovala Barča Loudová, zkušená závodnice, která se intenzivně připravuje na MS v Japonsku. Bára potvrdila své kvality a zvítězila jak v kata, tak v kumite, čímž se stala vítězkou kombinace.
V kategorii starších dorostenců a juniorů nás v kata reprezentoval Maty Najman, který v obou kategoriích bez zaváhání zvítězil.

Úspěšná bilance závodů
Z osmi závodníků jsme přivezli  jeden pohár za kombinaci, sedm zlatých medailí, jednu stříbrnou a jednu bronzovou.
Velké díky patří všem závodníkům za skvělou reprezentaci našeho klubu, rodičům za podporu a vytvoření úžasné atmosféry, koučům za vedení a trenérům za přípravu!



Výsledky:
vítěz kombinace mladší dorostenky – Barča Loudová
1.místo kata junioři – Maty Najman
1.místo kata starší dorostenci – Maty Najman
1.místo kumite mladší dorostenky – Barča Loudová
1.místo kata mladší dorostenky – Barča Loudová
1.místo kumite starší žákyně – Liliana Zemanová
1.místo kata starší žáci – Patrik Adam
1.místo kata nadějí starší žactvo – Liliana Zemanová
2.místo kata starší žákyně – Liliana Zemanová
4.místo kumite starší žáci – Radek Jakubů
4.místo kata minižáci – Adam Vitkovič
4.místo kata nadějí minižáci – Adam Vitkovič
5.místo kata nadějí minižáci – Ondřej Vácha
5.místo kata starší žáci – Radek Jakubů
6.místo kata starší žáci – Lukáš Pixa